Arild Rønsen

Hinsides vakkert!

… hear that voice again. Praktfullt. I symfonisk drakt.

Det ble aldri som han hadde tenkt; at alle de andre stjernene skulle gjøre symfo-covere av hans låter. I stedet har vi fått to nye album. «New Blood» ble utgitt i fjor på hans egen label, Real World Records – og er således, av komplett uforståelige årsaker, ikke tilgjengelig via strømmingstjenestene.

Men her har du «Live Blood» - og det er god grunn til å anta at innholdet ikke er veldig forskjellig fra forgjengeren. Peter Gabriel i veeeldig stort format. Og denne gangen handler det om hans egne låter.

Han akkompagneres av New Blood Orchestra – et 46 mann stort symfonisk orkester, inkludert nydelige korstemmer. Nesten to og en halv time musikk, og alt sammen er nesten like fint. Innspilt på London Hammersmith Apollo, 23. og 24. mars i fjor.

Tro meg, kjære venner: Deler av dette materialet er hinsides vakkert! «Washing of the Water»! «The Power of the Heart»! «Biko»! «Don’t Give Up»! Det låter fantastisk!

PETER GABRIEL
Live Blood
Eagle Records


Share
|

Arild Rønsen. Født 27. november 1955. Norsk journalist, redaktør, musiker og forfatter, kjent som fan av Vålerenga og som rock- og jazz-skribent.