Arild Rønsen

Peace, man ...

Som venta, og altså som vanlig: Helt medioker.

Jeg skal ikke påstå at det bare er tull at Ringo (71) insisterer på holde sin solokarriere intakt. Opptredenen i Frognerparken i fjor sommer var jo et glimrende bevis på at vi (vel, mange av oss) elsker å ha denne mannen på veien. Hvis noen i popverdenen har sjarm, så er det Ringo Starr.

Det er mye vanskeligere å forstå hvorfor han insisterer på stadig å entre platestudio. Intet på dette albumet er direkte dårlig. Jeg vil heller si at alt er helt kompetent, både komposisjoner og framføring. Pop/rock – slik den kunne vært framført i 1968. Med ganske stort band – orgel, strykere, blåsere. Med en helt gjennomsnittlig flink trommeslager og en helt ordinær sanger i førersetet.

The luckiest man in rock’n’roll show bizznizz?! Snakk om å ha vært på rett sted til rett tid! Men som vanlig når mannen gir ut plate, er det sånn at bare de som ha Beatles Complete i hylla har behov for produktet. Den gjengen består jo til gjengjeld ganske mange.

RINGO STARR
Ringo 21012
Hip-O


Share
|

Arild Rønsen. Født 27. november 1955. Norsk journalist, redaktør, musiker og forfatter, kjent som fan av Vålerenga og som rock- og jazz-skribent.