Arild Rønsen

Stella for de aller minste

Er dette musikk? Vel … ja. Eller kanskje … nei.

Mange vil vel oppfatte det som en fleip at jeg anmelder dette albumet. Feil. Anse det heller som forbrukerveiledning. Årsaken til at jeg skriver om dette, er at det fins mye på dette markedet som er adskillig mindre spiselig.

”Haba Haba”, som åpner albumet, og som hun var så uheldig med i Grand Prix, er en av de svakeste låtene. Men alt er i samme gata. Disco-pop/hip hop light for småunger. Musikk? I hvert fall det stikk motsatte av eksempelvis Lucinda Williams – og akkurat idet jeg skal linke til min omtale av hennes fantastiske ”Blessed” oppdager jeg at jeg har glemt å anmelde plata! Skandale! Anmeldelse rett rundt hjørnet!

Konklusjon: Skal du gi bort musikk til en mellom seks og 14 år, er Stella et godt tips. Eller kanskje til en i floraen av homser som digger Grand Prix? Velvalgt, for all del – men vedkommende har sikkert for lengst gått til anskaffelse av dette trofeet.

STELLA MWANGI
Kinanda
EMI


Share
|
<

Arild Rønsen. Født 27. november 1955. Norsk journalist, redaktør, musiker og forfatter, kjent som fan av Vålerenga og som rock- og jazz-skribent.