Arild Rønsen

Bob Dylan fyller 75 år! På Parkteatret i Oslo!

24. mai er ingen hvilken som helst dag! Da fyller nemlig Bob Dylan 75 år!

Vi er dessverre inne i en tid da mange profiler faller fra. Sånn er livet, som deLillos sier det – og det kan ingen av oss benekte. Kanskje er det nettopp av den grunn viktig å feire, mens vi enda har anledning til det?

Norsk Dylanologisk Selskab inviterer til storstilt feiring av Bob Dylan, på han 75-årsdag – 24. mai. Det blir en lang konsert! Med mange celebriteter på scenen! Og jeg har en følelse av det i denne sammenheng kommer til å melde seg på enda flere celebriteter!

Det er oppretta en egen Facebookside, der alle detaljer forklares. Forsalg på 7 Eleven, Narvesen, Billettservice. Jeg har vært med på forberedelsene til så mangt et arrangement, og alltid håpt på fullt hus … Men denne gangen blir det fullt!

Skal du få med deg den storstilte feiringa av Dylans 75-årsdag i Oslo – ja, så må du komme deg til billettautomaten. Nå! Du er for seint ute, hvis du venter til over påske!


Share
|

Arild Rønsen. Født 27. november 1955. Norsk journalist, redaktør, musiker og forfatter, kjent som fan av Vålerenga og som rock- og jazz-skribent.