Arild Rønsen

Rypdal og Tekrø briljerte i Avisrunden!

Tekrø og Rypdal dukka opp tidsnok til Avisrunden – og takk for det!

Det var vel flere enn jeg som lurte bitte-litte-grann, da Nyhetskanalen klokka ni i morges meldte at gjestene i dagens avisrunde skulle være Ronni Le Tekrø og Terje Rypdal. Men hva fikk vi se? To duggfriske herrer som så ut til å være klare for Birken!

Om de er interessert i politikk, ikke bare gitar? Tekrø raste mot regjeringas skattepolitikk, og var krystallklar på at «Europa trenger en dyp rød politikk – og det er på gang!» Rypdal på sin side, skulle ønske Kjos hadde forhandla med gitarister, ikke sta piloter. «Gitarister er vant til å skru, og finne løsninger.»

På spørsmål om folk skravler alt for mye under konsertene, vendte Rypdal nok en gang tilbake til Erna & Siv: «Det blir sånn som med regjeringa; vanlig folkeskikk forsvinner etter et par halvlitre.» Og da lar vi også siste ord gå til Terje Rypdal, nok en gang i omtale av de som sitter på statsrådstaburettene her til lands:

«Hadde vi spilt på den måten de driver, ville ingen kommet for å høre på oss!»

Et tonn med blomster er med dette sendt til de som arrangerer Avisrunden i TV 2!


Share
|

Arild Rønsen. Født 27. november 1955. Norsk journalist, redaktør, musiker og forfatter, kjent som fan av Vålerenga og som rock- og jazz-skribent.