Arild Rønsen

Verdens peneste hund!

Er det virkelig gøy, å ha konkurranse om hvem som eier verdens styggeste hund?

Det er ikke så ofte jeg lar meg moralsk forarge. Jeg tror trygt jeg kan kalles en liberaler, som bare svært sjelden «tar ting ille opp». Men konkurransen «Worlds Ugliest Dog»? Altså en kamp om å eie verdens styggeste hund?

En gang jeg var i San Francisco, så jeg dvergkasting på tv. Hvem greide å kaste en dverg lengst, en kortvokst person som skulle lande i gjørme? Morsomt?

Ifølge TV 2 ble en hund som var hardt brannskadd som valp «kåra» til verdens styggeste. Er det gøy? Og er det noen vits i å vise det på tv?

Jeg har aldri hatt noe spesielt godt forhold til hunder, enkelt og greit fordi jeg er allergisk for både katter og hunder. Men ikke alle! Jeg har i det siste hatt gleden av å bli bestevenn med verdens peneste hund! Hun heter Kira, og hun kan TV 2 gjerne få lov til å filme! Jeg garanterer glad-TV! Like fornøyelig som Pharrell Williams«Happy»!

(Virkelig noe helt annet – og dette er for dere som har fulgt TV 2 Nyhetskanalen i dag – enn Katarina Storalm, en representant for Kvinnegruppa Ottar som personifiserer alt som måtte finnes av myter om uforskamma kvinneaktivister. Det må vel være mulig å ha normal folkeskikk, selv om man er mot porno?)


Share
|

Arild Rønsen. Født 27. november 1955. Norsk journalist, redaktør, musiker og forfatter, kjent som fan av Vålerenga og som rock- og jazz-skribent.